5 Mart 2009 Perşembe

BU NASIL BİR SEY ?



Ne yapmaya çalıştıklarına anlam verdiğim bir aile Zeynep Tokuş ve kocası Alp Nurhoğlu

YIL 2009


Bir varmış bir yokmuş Zeynep Tokuş diye bir hanım kız! varmış.Bu bir gün İran da dizi çekimleri için giydiği çarşafı o kadar sevmiş o kadar sevmiş ki hiç çıkartası gelmemiş.İran'danki kadınların bıktığı ama hanım kızımızın kendini çok rahat hissettiği kara çarşafına daha bir sarılmış kameraları görünce.Ama çarşafa sadece sarılıp kameralara bakmakla olmaz bir-iki özlü sözde söylemek lazım diye düşünmüş.Kara çarşafıyla arz-ı endam etmiş İran sokaklarında kamera eşliğinde.

Ama bu masal daha devam eder de eder...


YIL 2007

Bir gün bir doktor varmış.Çok ünlü bir jinekologmuş.Ama 'kelin melhemi olsa başına sürer ' diyerek
tutmuş hocanın yolunu.Karısı hamileymiş o da doktormuş ama ' bu konu anlatılırken ben okulda yoktum' diye düşünerek tutmuş hocanın yolunu..


Bir yol tutturulmuş gider de gider...



Alp Nuhoğlu, bebeğinin iyileşmesinde Fethullah Hoca'nın katkısı olabileceğini belirterek "Bir iş için Amerika'ya New York'a gitmiştik. Orada yanımda İhsan Kalkavan da vardı. 'Buraya kadar gelmişiz hadi kalk Fethullah Hoca'nın yanına gidelim' dedi. Gittik, yemek yedik beni baş köşeye oturttular. Adam çok özel bir adam. Kendi duasının yazdığı bir altın vardı. 'Bunu al oğluna tak. Merak etme iyi olacak'dedi. Millet hocayı görmek için iki-üç ay sıra bekliyormuş.

Geldikten sonra bir baktım ki bebeğim iyileşmiş. Meme emmiş. Zeynep süt vermiş. O sütü rahatlıkla yutmuş. Acayip etkilendim. Hocaya ulaşmak kolay olmadığından yardımcılarıyla görüştüm. Bebeğin sağlığının yerinde olduğunu her şeyin yolunda olduğunu söyleyip teşekkür ettim.. Şimdi maşallah çok iyi bebeğim..."dedi.


TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR mi desek,ne desek ?

ben bilemedim desek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder