27 Mayıs 2009 Çarşamba

'MARX'IN DÖNÜŞÜ'nün keyfini yaşıyorum...







Dostlar tiyatrosu- Genco Erkal'ın yönetip oynadığı 'Marx'ın dönüşü'' tiyatro oyununu izlemenin mutluluğu içerisinde bir yazı döşüyorum size.Genco Erkal'ın muhteşem oyunu sayesinde hayatımın en güzel saatlerinden birini yaşadım.Oyun tek perde olup 1 saat 20 dk. sürüyor ve Genco Erkal'ın neden duayen olduğunu anlıyorsunuz.

Oyun süper,oyunculuk süper,şöyle bi güzel silkelenmenizi sağlayan konu süper.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız efenim.
www.dostlartiyatrosu.com

'Efes pilsen'ne de desteğinden dolayı bir teşekkür.

Aşağıda yazacaklarım konusunda girizgah yapmam gerekirse sığ bir koçişkom yoktur lakin yaptığı bu seçimle amerikan sit-comlarındaki şişko-göbekli-bira içen ve beyzbol izleyen bir tip imajı çizdiğini söyleyebilirim.

Sevgili koçişkom ,Barcelona - Manchester Utd Final Maçını izlemek için gelmediği 'Marx'ın dönüşü' nün pişmanlığı içinde yanıp kavrula dursun siz siz olun bu oyunu ve Genco Erkal'ı sahnede görmenin tüm keyfini yaşayın.

Not: koçişkom dostlar tiyatrosunu sabahtan beri arıyor.Bir daha ne zaman Bursaya gelecek diye.
İkinci teklifi ise İzmit'teki oyuna gidelim mi?O daha tırmalaya dursun...

2 yorum:

  1. çok güzeldi, bi hafta önce de ankara'daydı üstad..
    tek başına 1küsürsaatlik bir oyunu çıkarmak
    -hani stand-up falan da değil kıvırasın, laf ebeliği yapasın- 10 dakika boyunca ayakta alkışlanabilecek adamların harcıdır anca..
    hem de içeriğinde oraya izlemeye gidenlerin belki yarısının hakkında fikir sahibi bile olmadığı bir dolu adamın anlatıldığı bir oyunu..
    (en azından benim etrafımdakiler bakunin'i bile -ki içlerinde marx'tan sonra en bilinenidir- tanımıyordu)
    bence izmit'tekine de gidin :)

    YanıtlaSil
  2. Umut bursa'daki oyunda izleyicilerin yaş ortalaması oldukça yüksekti.Genel olarak baktığımda izleyici kitlesini beğendim tek üzüldüğüm genç kitlenin yoğunlukta olmamasıydı.
    Diğer mevzuya gelirsek son oyun 31 mayıs'ta İstanbul da Muammer Karaca tiyatrosunda oynanarak bu sezonu kapattı.Ama önümüzdeki sezon da devam edecekmiş.(Gördüğün üzere Koçişko tırmalıyo hala...dostlar tiyatrosu ile yaptığı mail trafiği sonucu bana aktardıkları.)

    YanıtlaSil